Mijn naam is Marinka Borburgh, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en heb sinds augustus 2015 mijn eigen schoonheidssalon. Ik ben mijn salon gestart aan huis in augustus 2015. Veel ruimte had ik toen niet. Een half jaar later ben ik verhuisd naar zonnestudio CuraSolis te Ridderkerk Slikkerveer waar mijn salon nu nog zit. Inmiddels heb ik een hele leuke klantenkring en nu een jaar later kan ik mijn droom verwezenlijken. Beautysalon Belloïse gaat verhuizen vanaf 1 mei 2017 naar een nog mooiere en grotere ruimte in Ridderkerk Drievliet.

Wilt u op de hoogte blijven van de verhuizing volg dan mijn Facebook pagina http://www.facebook.com/beautysalonbelloise

Beautysalon Belloïse is aangesloten bij de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging ANBOS.

In mijn salon bied ik u diverse behandelingen om uw huid in top conditie te krijgen en te laten stralen. Elke behandeling wordt speciaal op uw huidtype en wensen samengesteld. Voordat ik begin met een behandeling ga ik eerst een intakegesprek bij u afnemen, zo bepaal ik het huidtype en kan ik daarop mijn producten afstemmen. Alle producten waarmee gewerkt wordt zijn 100% natuurlijk, dierproefvrij en van hoogwaardige kwaliteit.

Naast huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging bied ik u ook behandelingen als ontharen, hoofdhuid- en gezichtsmassages, hand- en voetverzorging en verven van wimpers en wenkbrauwen.

Ik kijk er naar uit om u te verwelkomen in mijn salon ‘Beautysalon Belloïse’