We hebben zin in een feestje en onze huid ook!

Het is koud, nat en donker buiten. December komt eraan. DE feestmaand van het jaar! Met de feestdagen in het vooruitzicht wil jij natuurlijk ook graag de huid laten stralen! In deze blog heb ik voor jullie hele mooie Pre-Party treatments.

In Beautysalon Belloïse wordt gewerkt met het merk Neoderma. Neoderma is een huidverbeteringsmerk. De oorspring ligt in Cyprus  waar de producten die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt en vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Neoderma heeft 9 exclusieve gezichtsbehandelingen in haar assortiment. Deze hebben een perfect huidvernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden. Alle Neoderma behandelingen kunnen het hele jaar door toegepast worden op de huid maar speciaal voor komende maand heb ik voor jullie een paar hele mooie Pre-Party treatments. Ik zet ze voor jullie op een rij!

De Bio-Peeling

De Bio-Peeling is een Chinese kruidenpeeling.

De unieke biologische peeling van Neoderma is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De Neoderma Chinese kruidenpeeling/Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. De Bio-Peeling werkt 10 dagen door in de huid, deze peeling werkt van binnen naar buiten. Het zorgt ervoor dat de huid in 10 dagen vernieuwd wat normaal gesproken gebeurd in 30 dagen. Hierdoor krijg je een mooie egale stralende huid.

De Bio-Lifting

De Bio-Lifting is een liftende anti-aging behandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.

Een perfecte combinatie met Neoderma Bio-Peeling. Deze behandelingen versterken elkaar waardoor het resultaat op de huid echt prachtig is!

Intelligence Advanced Power Lift Treatment

Vermoeide, verslapte en slecht doorbloede huid

Een regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamant- en parelextract. De Intelligence Advanced Power Lift Treatment gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid en gezichtscontouren worden ‘gelift’ en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd. De behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug.

Is uitstekend te combineren met de Neoderma Bio-Peeling behandeling.

Neo – Marine spa

Hydraterende anti-aging behandeling

Een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals. Voor een essentiële vochtbalans van de huid, fijne lijntjes en rimpels.

Goed te combineren met de Neoderma Bio-Peeling.

Dit zijn de party treatments die elke huid graag zou willen! Voor de rest van het aanbod en uitleg over wat de behandelingen met de huid doen en voor welke huid ze geschikt zijn kun je vinden onder behandelingen.

Kom jij in december langs om jouw huid weer te laten stralen?

Maak dan snel een afspraak! De feestmaand december zit al bijna vol!

   Afspraak maken

Mijn volgende blog komt online in december als alle feestdagen zijn geweest. In deze blog zal ik jullie advies geven over het verzorgen van de huid na alle feestjes en voor de komende  koude winterse dagen.

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een fijn weekend!

Liefs, Marinka