Cosmetisch Arts

Bij Beautysalon Belloïse kunt u ook terecht voor cosmetische behandelingen.

Wij werken samen met Drs. Anna Ferdowsbari van Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari.

Drs. Anna Ferdowsbari behaalde haar artsenbul in 2011 aan de Universiteit van Maastricht, waarna ze in verschillende disciplines binnen de geneeskunde werkzaam is geweest. Met veel plezier en passie voor esthetica is zij werkzaam in zowel haar eigen kliniek als bij ons in de salon.

Zij heeft aandacht voor de wensen van de cliënt en werkt zeer zorgvuldig en nauwkeurig.

Drs. Anna Ferdowsbari streeft bij haar werkzaamheden naar optimaal natuurlijke resultaten. Haar doel bij het uitvoeren van esthetische behandelingen is het bereiken van een frisse look, waarbij de eigenheid van de cliënt bewaard blijft.


‘Inmiddels heb ik als arts verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Mijn loopbaan, of beter gezegd mijn reis binnen de geneeskunde, heeft mij uiteindelijk gebracht daar waar ik thuis hoor. Werkend als cosmetisch arts komen mijn twee grote interesses bij elkaar: geneeskunde en geneeskunst’.

Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze gezondheidszorg bewaakt en gewaarborgd blijft. Ook beschermt de Wet BIG patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van zorgverleners. Dit doet de Wet BIG onder andere met het BIG-register. Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Daarbij wordt gekeken naar voorbehouden medische handelingen (bijvoorbeeld het uitvoeren van injecties) die alleen een deskundige mag uitvoeren. Een BIG geregistreerd arts, betekent voor u dat u te maken heeft met een bevoegd behandelaar.

BIG registratie Drs. Anna Ferdowsbari: 39915045201

Met behulp van cosmetische behandelingen is het mogelijk om er even stralend uit te zien als dat u zich van binnen voelt.

Tijdens een consult zal zij de tijd nemen om uw wensen te bespreken en vervolgens samen met u tot een behandelplan te komen. Tevens werkt zij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten met bewezen effectiviteit en veiligheid. Er wordt onder andere gewerkt met A-kwaliteit injectables (FDA goedkeuring of CE markering). 

Prijzen cosmetische behandelingen gegeven door Drs. Anna Ferdowsbari:

Botulinetoxine (Botox ® Bocouture ®) Cosmetisch

kraaienpootjes/fronsrimpel/voorhoofdrimpels

– 1 zone €150,-
– 2 zones €275,-
– 3 zones €390,-
– Halve zone €100,-
– Putjes in de kin €125,-
– Gummy smile €125,-
– Wenkbrauwlift (in combinatie met 1 zone botox) €50,-

Botulinetoxine (Botox ® Bocouture ®) Medisch

– Migraine €325,-
– Antitranspiratie oksels €475,-
– Tandenknarsen €300,-

Filler (Merz) filerbehandeling bij volumeverlies: o.a. vollere lippen, rokerslijntjes, volume jukbeen, correctie neuslippenplooi en marionetlijn, correctie traangoot/wallen 

– Juvéderm® Volbella 1ml €450,-
– Juvéderm® Volbella 0.5ml €295,-
– Juvéderm® Vollift 1ml €450,-
– Juvéderm® Voluma 1ml €450,-
– Juvéderm® Voluma 2ml €800,-
– Juvéderm® Voluma 3ml €1200,-
– Bolotero Soft/ Balance/ Intense/ Volume 1ml €390,-
– Bolotero Soft/ Balance/ Intense/ Volume 0,5ml €285,-
– Etermis 3,4 1ml €280,-
– Etermis 3,4 0,5ml €175,-
– Liquid facelift (compleet met filler en botox) vanaf €1985,-

Haar PRP behandeling: stimulering haargroei bij haarverlies en dunner wordend haar

– PRP (Platelet Rich Plasma) per behandeling €775,-
– PRP drie behandeling €1975,-

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een van bovenstaande cosmetische behandelingen kunt u mailen naar beautysalon@belloise.nl of bellen op 06 50 28 40 90.